Elektrický stroj na výrobu klobás z nerezové oceli 10L
- 200W výkonný motor: Tento elektrický pěchovač je vybaven výkonným 200wattovým motorem pro efektivní a dlouhotrvající plnění, určený pro komerční použití. Dvojitý odvzdušňovací ventil dokáže nejen rychle zefektivnit klobásu a zároveň zajistit úžasnou chuť.
- Plynulá regulace rychlosti: Rychlost tohoto vertikálního stroje na maso lze libovolně nastavit a je vybaven nožním pedálovým spínačem, takže můžete rychle dokončit celý proces bez ruční obsluhy. Přestaňte ztrácet čas a začněte vyrábět klobásy rychleji než kdy jindy.
- Obsahuje 4 plnicí trubičky: Tato elektrická plnička klobás je dodávána se čtyřmi nerezovými plnicí trubice (Φ15 mm, Φ21 mm, Φ30 mm, Φ37 mm), které mohou splňovat různé požadavky na velikost pro výrobu tenkých italských jemných klobás, ochucených salámů nebo silnějších masových klobás. . Kratší design kolena může zabránit plýtvání masem a také usnadnit vyjmutí zbývajícího masa.
- Materiál potravinářské kvality: Zabezpečení potravin je nutností. Naše plnička uzenin se skládá z robustního nerezového těla, základny, sudu a trubek, které jsou navrženy pro dlouhou dobu podávání. Všechny části, které jsou v přímém kontaktu s potravinami, splňují hygienické normy pro potraviny, aby byl zajištěn klid při každém soustu.
- Velká kapacita a snadné čištění: Více místa na výrobu klobás! Kapacita 2,6 Gal / 10 l vám umožní vyrobit více uzenin najednou, což vám ušetří spoustu úsilí. Odnímatelné provedení zaručuje snadné čištění.
5,0
1 hodnocení
Q: Odpadají při používání kovové třísky? Existuje nějaká relevantní certifikace?
Odpověď: Materiál tohoto produktu je certifikován FDA, nesrážejí se žádné škodlivé látky, takže je bezpečnější.Otázka: Je klystýr rychlý? Rozbije se střívka od klobásy?
Odpověď: Tento model používá 200W motor, takže vzduch může být vytlačen včas, když se klystýr provádí vysokou rychlostí, takže se nemusíte bát, že se obal rozbije a způsobí selhání klystýru.
Otázka: Bude obtížné vyčistit?
Odpověď: Tento model lze pro čištění rozebrat a je jednodušší a pohodlnější opláchnout přímo z příslušenství.
Otázka: Jak naplním obal klobásy zbývající masovou náplní?
Odpověď: Doplňkový ruční píst může snadno naplnit zbývající maso do střívka, čímž se zabrání plýtvání masem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zařízení pro přípravu potravin |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Vevor je přední značka, která se specializuje na vybavení a nástroje. Spolu s tisíci motivovaných zaměstnanců se Vevor věnuje poskytování našim zákazníkům kvalitní vybavení a nástroje za neuvěřitelně nízké ceny.